Social Hotspots

Via Social Hotspots biedt 53 Graden Noord een geweldige tool die het mogelijk maakt om wifi gebruikers om te zetten in ambassadeurs. Gratis wifi voor uw gasten, veel voordelen voor u!

Bezocht u vroeger een internetcafé om uw e-mail te checken of om iets op te zoeken, tegenwoordig neemt u een laptop, tablet en/of telefoon mee om te internetten. Of we het nu leuk vinden of niet, we kunnen nou eenmaal niet meer zonder internet. Zelfs niet op vakantie.

Gratis wifi

Als horecaondernemer, logiesverstrekker of ander bedrijf wilt u uw gasten natuurlijk een hoge service bieden. Nu kunt u uw gasten gemakkelijk gratis wifi aanbieden. Via Social Hotspots biedt 53 Graden Noord een geweldige tool die het mogelijk maakt om wifi gebruikers om te zetten in ambassadeurs, zowel op Facebook als Twitter. 53 Graden Noord is dealer van Social Hotspots. Op deze manier heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

Social Hotspots: hoe werkt dat?

Wie gratis gebruik wil maken van uw wifi netwerkt, selecteert uw netwerk. Hij of zij logt in met een Facebook-account en beloont uw pagina met een like.

Wanneer uw gast geen Facebook of Twitter heeft, is het altijd mogelijk om met een vooraf gekozen wachtwoord in te loggen.

Voordelen

  • Gratis wifi als extra service
  • Exponentiele groei van het bereik op social media
  • Inloggen kan gemakkelijk via Facebook, Twitter en/of wachtwoord.
  • Vergroot uw naamsbekendheid
  • Betrouwbare verbinding

Wilt u ook een Social Hotspot? Neem contact met ons op en wij regelen de rest voor u.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!