Server Update

Zoals u van ons gewend bent, zijn we continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren en naar uw behoefte aan te passen. Daarom zijn wij bezig onze serversoftware bij te werken. Dit heeft mogelijk gevolgen voor uw website en in dit artikel leggen we u graag uit wat dat concreet betekent.

Upgrade naar PHP

PHP is een programmataal waarmee uw website is geprogrammeerd. Onze servers zijn op dit moment voorzien van PHP versie 5.3.. Onlangs is PHP versie 5.5 vrijgekomen en zijn wij bezig onze servers te migreren naar deze nieuwe versie van PHP. Wij zien deze upgrade als noodzakelijk om onze toekomstige dienstverlening te kunnen waarborgen. De upgrade zal uitgevoerd worden in de nacht van 11 op 12 september.

Wat zijn de gevolgen voor u en uw website?

Bepaalde code wordt mogelijk niet meer ondersteund doordat deze is verouderd. Daardoor kan het zijn dat bepaalde functionaliteit niet meer werkt. Wij zullen een check doen op alle websites, maar kunnen niet alle functionaliteit controleren. Als u website op Concrete5 draait, zult u weinig problemen ervaren. Eigenaren van andere CMS-systemen zoals Joomla, WordPress, of Typo3, raden wij aan goed te controleren of alles nog werkt. Als u zelf uw website onderhoudt, raden wij u aan de laatste versie te gebruiken om problemen te voorkomen.

Hoe weet ik of mijn website PHP 5.5 compatibel is?

Websites die draaien op ons CMS of websites met een onderhoudscontract zullen weinig problemen ervaren. Onderhoudt u zelf uw website en code? Kijk dan op php.net voor een lijst met veranderingen: http://www.php.net/manual/en/migration55.php

Het afsluiten van een onderhoudscontract biedt uitkomst!

Jazeker, door uw website op technisch vlak door ons te laten onderhouden, dragen wij er continu zorg voor dat uw websoftware steeds wordt bijgewerkt en blijft functioneren U heeft hier verder geen omkijken naar. Voor meer informatie over onze onderhoudscontracten kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op zodat we u verder kunnen assisteren en informeren.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!