Prijswijzigingen 2023

Door: Peter
Wij werken we continu aan de verbetering van onze dienstverlening. Graag garanderen we je ook in 2023 de beste marketing en service, zoals je gewend van ons bent.
Onze kosten zijn het afgelopen jaar flink gestegen, met als gevolg dat we genoodzaakt zijn onze tarieven te verhogen om de kwaliteit te kunnen garanderen die je van ons gewend bent. Gegeven de inflatie (de CBS CPI jaarmutatie van september bedraagt 14,5%) en de significante kostenstijgingen vanuit onze leveranciers informeren we je graag.

Het betreft, gelukkig een minimale, verhoging van onze hostingpakketten. Graag lichten we dit verder toe:
- Energiekosten: Zoals bekend zijn de energiekosten het afgelopen jaar enorm gestegen.
- Loonkosten: Gedreven door het Consumentenprijsindex (CPI) en de ongekende krapte op de arbeidsmarkt van de dienstverlening zullen wij de lonen van ons personeel moeten verhogen. Daarnaast maken wij extra kosten voor recruitment van ons beste personeel.
- Scholing: stijgende kosten aan opleidingen van onze collega's. Het brengt ons wel naar een hoger niveau!
- Beveiliging: Wij investeren continu in de beveiliging van onze data en clouddiensten, waarop we ook jouw bestanden beheren.

De prijswijziging vind je terug op de aankomende factuur.

Je kunt ervan uitgaan dat wij maatregelen nemen om de prijsverhogingen zo gering mogelijk te houden en wij hebben de enorme kostenstijgingen van afgelopen jaar opgevangen voor onze klanten. De prijzen zullen voor het eerst op de factuur van januari worden doorgevoerd. Voor eventuele vragen of opmerkingen, kun je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

19 januari 2023
Ook in het laagseizoen je restaurant elk weekend volgeboekt? Zo pak je dat aan
Als horecaondernemer heb je natuurlijk het liefst dat elke maand net zo druk is als de traditioneel drukke decembermaand. De realiteit ligt ...
19 december 2022
Nooit meer mailproblemen? Stap eenvoudig over naar Office365
Reserveringen die niet doorkomen, bestellingen die niet zijn ontvangen en klanten die jou mailen maar nooit antwoord krijgen: problemen met ...
19 december 2022
De Marketinghack van ... Ronny
Dit is de allereerste 53 Graden Noord Marketinghack! Onze collega’s stellen zich aan je voor en delen direct hun beste tip op ...