Originele kerstpakketten in alle soorten en maten

Door: Anne
De R zit in de maand! Voordat je het weet staat de feestelijke decembermaand voor de deur, vol gezelligheid maar vaak ook volop drukte. Verstandig om daarom nu alvast de kerstpakketten en kerstgeschenken in te kopen. Je kunt het maar alvast geregeld hebben!

Kerstpakket bestellen
Op zoek naar een mooi eindejaarsgeschenk of kerstpakket voor je personeel of relaties? 53 Graden Noord biedt je het meest uitgebreide aanbod van originele kerstpakketten in allerlei soorten, maten en voor elk budget. Maak iemand blij met een mooi kerstcadeau. Kerst 2018 is immers dé tijd om je personeel en relaties te bedanken voor hun inzet of voor de fijne samenwerking.

Thema kerstpakketten
In onze webshop vind je voor alle collega’s een kerstcadeau dat bij ze past. Kies voor een kerstpakket met een bepaald thema, een kleursoort of zoek binnen een bepaalde prijscategorie. Van chocolade kerstgeschenken, feestelijke flesjes bubbels en pakketten vol lekkernijen voor een goedgevulde ontbijttafel of uitgebreid kerstdiner. Ook hebben we kerstpakketten voor barbecue liefhebbers, pakketten voor bierliefhebbers, wijnpakketten of kerstpakketten speciaal voor mannen of vrouwen. Kies een mooi kerstcadeau voor hem of voor haar. Bestel voor iedere collega een passend kerstpakket en geniet van lage prijzen en een snelle levering.

Het perfecte kerstcadeau voor elk budget
In onze webshop vind je kerstpakketten en relatiegeschenken voor elk budget. Je zoekt eenvoudig binnen een bepaalde prijscategorie en je bestelt al vanaf €5,95. Mooi kerstpakket gevonden? Bestel het gemakkelijk en eenvoudig online. Wij leveren alle kerstpakketten wanneer jij wenst en zorgen voor een mooie feestverpakking bij elk kerstpakket. Een leuk en origineel kerstpakket voor je personeel of kerstgeschenk voor een relatie bestellen, vanuit je luie stoel of vanaf het werk, was nog nooit zo gemakkelijk!

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!