Ons jaarlijkse personeelsuitje

Door: Anne
Na de afgelopen jaren al verschillende binnen- en buitenlandse steden te hebben bezocht, was het nu dan eindelijk tijd voor een op-en-top-eilandbestemming! Geen tropisch eiland ergens in de Caraïben, maar toevallig wel het mooiste eiland van Nederland!

Na een goede kop koffie en taartje op kantoor zat de feeststemming er lekker in, stapten wij in de auto en kon het uitje beginnen... Met het steeds weidser worden van het Texelse landschap, begon ook verrassingslocatie nummer één steeds duidelijker te worden. Voorafgaand tipte de feestcommissie ons al om laarzen mee te nemen, aangezien de kans op natte voeten aanwezig zou zijn. Bij natuurgebied de Slufter aangekomen, bleek dat we geluk hadden. Het krekenstelsel stond namelijk droog, waardoor het gebied goed toegankelijk was. Gewapend met sleepnetten en visnetjes gingen we, samen met de TX gids, op pad in het bijzondere natuurgebied. Een leuke en leerzame excursie!

Als je op Texel bent dan mag een uitstapje op het water natuurlijk niet ontbreken. En wat voor een uitstapje! Wind, water, golven en snelheid: op de nieuwste Bruuzer boot genoten we van een spectaculaire ervaring op de Waddenzee. Na het wilde avontuur konden we even bijkomen met een lekkere lunch op de Rival. Eenmaal uitgegeten had het schip een goede visstek bereikt en was het voor ons de hoogste tijd om een hengeltje uit te gooien!

Een middag op het water maakt hongerig, zeggen ze, daarom was er bij terugkomst aan de kade een tafel gereserveerd bij havenrestaurant De Compagnie. Lekker eten en drinken onder het genot van goed gezelschap is natuurlijk altijd leuk en ondertussen werd er uitgebreid nagepraat over onze eerdere belevenissen van de dag. Na het etentje was het voor de collega’s van het vaste land alweer tijd om de boot terug te nemen. Aangekomen in de haven kregen we de laatste verrassing voorgeschoteld; niet de Teso, maar de Bruuzer stond ons op te wachten voor een avontuurlijk tochtje terug naar Den Helder. En de Texelse collega's vaarden natuurlijk gezellig mee! We hebben met z’n allen enorm genoten van de vele activiteiten en we hebben Texel én elkaar weer beter leren kennen. 

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!