Online adverteren - certificaat gehaald!

53 Graden Noord is Google AdWords gecertificeerd. Om deze status te behouden, moeten we elk jaar een certificeringsexamen afleggen waarin de kennis over de nieuwste Google-tools en producten wordt getest.

Onze collega Adri heeft onlangs het certificaat voor de cursus ‘Search Advertising‘ van Google gehaald. In dit examen worden gevorderde concepten en praktische tips behandeld voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van campagnes in het zoeknetwerk.

Kantoor van Google

De cursus vond plaats in het kantoor van Google aan de Zuidas. Een mooie locatie, leuk om eens te zien hoe het kantoor van Google Nederland er uit ziet! Dankzij deze cursus is Adri weer helemaal op de hoogte van de laatste ins and outs voor Google AdWords.

Met Google AdWords kunt u uw producten en diensten direct bovenaan de eerste pagina in Google presenteren. Verschillende klanten hebben al een campagne bij ons lopen. Wij zijn geregistreerd Google Partner en kunnen u helpen om bijvoorbeeld Google AdWords optimaal in te zetten! Lees meer over Google AdWords.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!