Nieuw bij 53 Graden Noord: bedrukte gordijnen

Ben je op zoek naar een leuke aankleding voor de ramen? Wij leveren nu ook bedrukte gordijnen. We kunnen de gordijnen voorzien van jouw eigen, unieke print. 

Ben jij al tijden op zoek naar de perfecte gordijnen? Kun je nergens een print vinden die helemaal naar jouw zin is? Of wil je gepersonaliseerde gordijnen voor je bedrijf? Dankzij nieuwe mogelijkheden van print op textiel, kunnen wij nu ook unieke gordijnen leveren, geprint op hoogwaardige materialen.

Wij maken een mooi ontwerp

53 Graden Noord zet jouw ideeën en wensen moeiteloos om in een professioneel ontwerp. Ben je tevreden met het design? Dan gaan we aan de slag en kun je de gordijnen binnen enkele werkdagen ophalen of in huis verwachten.

Goede kwaliteit

De gordijnen zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit. Wij leveren gordijnen op hoogwaardig en zijdezacht Pro Cotton Satin katoen of extreem transparant Voile polyester.

Afwerking

De afwerking van de gordijnen kies je zelf. Een enkele plooi, een dubbele plooi of juist met ringen? Wij kunnen eventueel ook passende gordijnroedels en rails leveren.

Tips

Bedrukte gordijnen staan leuk als roomdivider, in pashokjes, op een podium of bijvoorbeeld als aankleding van een beursstand. Natuurlijk zijn ze ook heel geschikt voor op kantoor of gewoon bij je thuis.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem contact met ons op.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

02 mei 2024
Webshop met Texelse producten online
Deze week hebben we een Texelse mijlpaal behaald samen met VVV Texel!
20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!