Middenin de verhuizing

Door: Peter
Na vier maanden van verbouwen, is het dan eindelijk zo ver. Op 29 augustus vestigen we ons definitief in ons nieuwe kantoorpand op de Spinbaan.

Per 15 april zijn wij trotse eigenaar van het kantoorpand op Spinbaan 1. We zagen al snel in dat er veel verbouwd moest worden om het helemaal naar ons zin te krijgen. De binnenmuren zijn allemaal gesloopt en ook de buitenmuren moesten worden voorzien van nieuwe kozijnen. Nadat het gehele pand gestript was, kon de wederopbouw beginnen. Dankzij Texelse aannemers en bedrijven hebben we in vier maanden tijd het kantoor flink onder handen kunnen nemen.

Vooruitstrevend
We doen het graag in één keer goed, daarom hebben we er voor gekozen om alles aan te pakken en in te richten naar onze wens. Na het leggen van de vloerverwarming, het storten en van de vloer en het stucen van de muren, wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het schilderwerk. Aanstaande donderdag starten we met het verhuizen van onze spullen van de Bernhardlaan naar de Spinbaan. Deze twee dagen zullen we minder goed bereikbaar zijn, maar natuurlijk staan onze collega's in Amsterdam voor iedereen klaar.

Het nieuwe pand is 225m2, wat een verdriedubbeling is van ons huidige kantoor. In dit nieuwe kantoorpand kunnen we onze producten en diensten beter demonstreren en presenteren. We kunnen je nu alvast beloven dat het een 'wow' reactie op gaat leveren!

5-jarig bestaan
Omdat wij dit jaar ook nog eens 5 jaar bestaan, is het dubbel feest. En toeval of niet, we houden ons 5-jarig jubileum en officiële opening van ons kantoor op 26 november. En weet je nog, 5 jaar geleden hielden we onze opening ook op 26 november, 2011 welteverstaan!

Vanaf 29 augustus aanstaande zijn we dus te vinden op Spinbaan 1, Den Burg. Tot snel.


Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!