Membrs ledensysteem is live!

Door: Peter
Na bijna een jaar onderzoeken en programmeren, hebben wij in Q1 het ledensysteem Membrs opgeleverd. Het ledensysteem voor verenigingen in alle takken van sport.

Er was vanuit de markt vraag naar een compleet ledensysteem, om het voor verenigingen makkelijker te maken inzicht te houden op het ledenbestand. Veel verenigingen worstelen met een actuele ledenbestand en werken nog in ouderwetse programma's als Excel. Hier moet verandering in komen met de lancering van Membrs. Dit ledensysteem is gebouwd voor verenigingen met leden. Alles wat daarbij komt kijken is ingebouwd, zodat het bijhouden van een actuele ledenadministratie een fluitje van een cent is. En vaak zelfs vanzelf gaat, door de controle bij de leden te leggen zoals het actueel houden van hun basisgegevens.

Binnenkort meer informatie op de website van Membrs.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!