Koog Info Magazine 2015

Het nieuwe Koog Info Magazine is weer uit! In opdracht van de ondernemersvereniging van De Koog heeft 53 Graden Noord het magazine alweer voor het derde jaar op rij gemaakt en gedrukt.

De afgelopen tijd hebben wij samen met ondernemersvereniging De Koog hard gewerkt aan de nieuwe editie. Binnenkort zal het magazine weer op veel plekken verkrijgbaar zijn. Ook is het magazine online te bekijken.

Een tipje van de sluier

Het blad besteedt dit jaar onder andere aandacht aan het Wind Festival, een spectaculaire Beach Obstacle Run, Texel 600 jaar Stad, 70 jaar bevrijding en Texel Culinair. Verder staat het blad vol met leuke evenementen en bezienswaardigheden. Wat is er dit jaar te doen in De Koog? U leest het in het nieuwe De Koog info!

Crossmediaal

De website van De Koog Texel vult een belangrijke aanvulling op het jaarlijkse magazine. Op de website staat de meest recente informatie en agenda. Aankomend jaar zal de website aangevuld worden met interessante verhalen van ondernemers en toeristen op het eiland.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!