In de bres voor Stichting Support Rob

Door: Peter
Dit jaar geen fysieke kaart maar een digitale kerstwens en een donatie aan de Stichting Support Rob.

Als kleine jongen liep Rob ernstige brandwonden op, nierfalen zorgde via een donornier voor uitkomst, terwijl er ook nog twee keer lymfeklierkanker werd vastgesteld. Alle medicijnen en chemokuren zorgde voor een uitgeput lichaam met een hartaanval tot gevolg. De knokker en de vechter die hij is, heeft zonder klagen dit alles ondergaan, de toekomst zag er weer hoopvol uit.   Maar nu hij net alle tegenslagen had overwonnen is anderhalf jaar geleden de diagnose liquorhypotensiesyndroom vastgesteld.

Opnieuw een fikse tegenslag voor Rob Daalder uit Den Burg (Texel). Zijn laatste redmiddel is een kostbare operatie in Los Angeles (USA). Hiervoor is geld nodig, heel veel geld. Peter is benaderd door de Stichting Support Rob om zijn steentje bij te dragen als neef van Rob en zijn kennis als marketing- & communicatiespecialiast. Ook de collega's van Peter hebben zich ingespannen om de opgezette crowdfundactie tot een succes te brengen. Zo ontwierpen we het logo en ontwikkelden we de website. Vervolgens werden diverse uitingen ontworpen en gedrukt, zoals flyers, rollup-banners en social media visuals. 

Het merk 'Support Rob'

In vier weken tijd is 'Support Rob' een sterk merk geworden, op Texel en ver daarbuiten. Een artikel in De Telegraaf en Algemeen Dagblad (AD) zorgde voor landelijke bekendheid. En ook andere media als RTV NH en De Gelderlander doken op het nieuws. Het resulteert in donaties en giften uit alle hoeken en gaten voor de stichting Support Rob. Die stichting heeft één duidelijk doel: Rob naar Amerika sturen. Want met een goede actie waarbij crowdfunding, donaties en fondsen werven centraal staan kunnen zij, Rob weer kwaliteit aan zijn beschikbare leven geven. En daarmee ook Mirjam die dan weer met haar man de gewone alledaagse dingen kan doen. En Ben krijgt na jaren zijn vader weer terug, want dan kan Rob gewoon de dingen doen die elke vader doet. 

Bekijk de website van Stichting Support Rob hier

Of volg de Stichting via Facebook en Instagram

Wordt vervolgd... 

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!