Horecazaak styling; van ontwerp tot uitvoering

Door: Peter
Heb je een horecazaak oftewel een hotel, restaurant of café en wil je die graag restylen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het aankleden van horecazaken, van ontwerp tot uitvoering. Het concept is pas compleet, als de tafel gedekt is! Kan jouw horecazaak wel een frisse wind gebruiken?

Styling, ontwerp en concepting

Aan de tekentafel worden de ideeën uitgewerkt tot een concept dat binnen de huisstijl past en de doelgroep aan zal spreken. Mocht je rigoureus willen vernieuwen en de huisstijl ook willen restylen, dan is dit hét moment om dat ook direct op te pakken. Onze creatievelingen ontwerpen graag jouw huisstijl. Een professionele huisstijl geeft richting aan je bedrijf en maakt je bedrijf herkenbaar. Met een herkenbare huisstijl bouw je vertrouwen op bij je (potentiële) gasten. En ten slotte, de uitingen van je bedrijf in de huisstijl versterken elkaar! Nadat de huisstijl staat, kan gestart worden met de inrichting en styling van jouw horecazaak. 

Horecazaak restylen

Bedrukte servetten, pochetta’s, menukaarten, placemats, visitekaartjes, airtex behang, bedrukt glaswerk, bedrijfskleding, aankleding van het pand, gevelreclame, raamstickers, verpakkingen en signing. Zomaar een aantal uitingen die opgemaakt moeten worden in jouw huisstijl. Wij verzorgen het allemaal en adviseren je over de juiste materialen. Kies je voor luxe airlaid servetten, of volstaat een 1-laags servet. Kies je voor een eenvoudig t-shirt of chique polo of blouse. Het moet kloppen in het totaalplaatje en daar helpen wij graag bij. 

Restaurant, Hotel of Café stylen

Is over iedere uiting in jouw zaak nagedacht en opgemaakt in de (nieuwe) huisstijl? Zo ja, dan zijn we goed op weg. Zo niet? Dan wordt het tijd om met ons in gesprek te gaan. Laat je verrassen door onze creativiteit en productkennis om jouw zaak te stylen tot een hippe, moderne of eigentijdse zaak! En mochten wij het benodigde product of aankleding niet in ons assortiment hebben, dan werken wij graag samen met onze vaste partners op het gebied van meubels, accessoires, planten en bloemen. We zijn niet voor niets een alleskunner op reclamegebied, maar gaan graag een stukje verder. 

Ervaren in styling horecakzaken 

Na 6 jaar mogen we met trots zeggen dat we ruime ervaring hebben en is ons portfolio gevuld met een diversiteit aan horecazaken met bijbehorende uitingen. Neem een kijkje in ons druwerk portfolio of bekijk de case ‘Gastropaviljoen XV’ voor een praktijkvoorbeeld. 

quinty-s-restaurant-styling.jpg
Restaurant Quinty's, aankleding van gevel, bankjes, beachflags, menukaarten en raambelettering. 

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

31 januari 2023
Vlaggenactie
Kijk eens naar buiten... Hoe ziet jouw buitenreclame eruit? Met het seizoen voor de deur en de dagen die langer worden, is het nu de tijd om ...
31 januari 2023
Twee nieuwe collega's
Ons team is uitgebreid met 2 kakelverse stagiairs. Dirk Kalverboer (22) en Simone Nicolai (22) komen ons het aankomende halfjaar versterken. ...
19 januari 2023
Ook in het laagseizoen je restaurant elk weekend volgeboekt? Zo pak je dat aan
Als horecaondernemer heb je natuurlijk het liefst dat elke maand net zo druk is als de traditioneel drukke decembermaand. De realiteit ligt ...