Horeca- en Recreatiebeurs 2016

Op 15 maart 2016 wordt voor de 23ste keer de Horeca- en Recreatiebeurs Texel georganiseerd. 53 Graden Noord is aanwezig op de beurs en verzorgt daarnaast de marketing en communicatie van het evenement.

Marketing en communicatie

Wij verzorgen de marketing en communicatie van de horeca- en recreatiebeurs. Onlangs is de nieuwe website van de horeca- en recreatiebeurs online gegaan. Een modern design dat helemaal aansluit bij de beurs zelf: verrassend, strak, modern en gezellig! Verder ondersteunen we de beurs bij het onderhouden van de social media kanalen en maken we diverse advertenties en campagnes.

53 Graden Noord op de beurs

Bij onze stand vertellen wij graag over de diensten die wij bieden. Uit ervaringen blijkt dat deze vaak breder zijn dan vooraf wordt gedacht. We vertellen graag over de mogelijkheden voor een website, maar leveren ook divers drukwerk en kunnen helpen bij de marketing en communicatie van uw bedrijf.

Horecabedrijven

Wij hebben al diverse menukaarten, bestekzakjes, spandoeken, vlaggen, bedrijfskleding, placemats, glaswerk en stickers geleverd aan diverse horecabedrijven. Benieuwd naar wat voorbeelden? Bekijk het portfolio! Meer informatie? Neem contact met ons op of kom gezellig langs op de beurs op 15 maart 2016.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!