​Google apps wordt G Suite en is ideaal voor zakelijke e-mail, maar waarom?

Door: Mike
Google heeft met het platform Google Apps reeds een wereld geopend voor gebruikers. Nu komt het bedrijf met een in naam vernieuwde en functionelere applicatie: Google Suite. Wat is Google Suite precies?

Google Suite, ook wel G Suite genoemd, is de vervanger van het huidige Google Apps. Het is een betaalde zakelijke dienst, waarmee je bijvoorbeeld jouw domeinnaam kan koppelen aan je (zakelijke) e-mail van Google.

Leuk G Suite, maar wat zijn de voordelen?

Naast het feit dat je per account over 30 GB opslagruimte in de cloud beschikt, word je ondersteund door de nieuwste en meest geavanceerde spamfilters die Google ooit in handen heeft gehad. G Suite biedt daarnaast heel erg veel mobiliteit aan. Het is mogelijk om op elk moment, waar dan ook en op ieder apparaat met internetverbinding aan de slag te gaan. Dit is mogelijk doordat alles in de cloud wordt opgeslagen en er dus geen installaties nodig zijn.

En wat nog meer? Je hebt de mogelijkheid om via Google Documenten teksten te schrijven, via Google Hangouts te chatten met collega’s, zakenrelaties en klanten en met Google Drive je bestanden eenvoudig te delen en te beheren.

Alles in één, dat is fijn!

Een mooie functionaliteit van G Suite is dat alles gesynchroniseerd wordt. Wanneer al jouw apparaten met elkaar zijn gesynchroniseerd, worden alle instellingen, bestanden en voorkeuren opgeslagen op jouw apparaten. Denk hierbij aan je computer, tablet, laptop en smartphone, ook wanneer je in het buitenland bent.

Meer weten?

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van Google Suite, vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte op over een eigen zakelijke e-mail via Google Suite!

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!