De Marketinghack van ... Ronny

Door: Peter
Dit is de allereerste 53 Graden Noord Marketinghack! Onze collega’s stellen zich aan je voor en delen direct hun beste tip op marketinggebied. We starten met Ronny, sinds kort in dienst als allround signmaker: hij ontwerpt én monteert binnen- en buitenreclame in allerlei soorten en maten. Daarnaast bedrukt hij kleding en beplakt auto's en andere voertuigen. Door zijn komst hebben we ons aanzienlijk versterkt als het gaat om productie en montage van belettering en andere soorten reclame. Ronny’s creaties zijn waarschijnlijk dan ook het eerste en meest opvallende werk wat je op straat van ons bedrijf ziet.

“Nét even extra opvallen in de straat. Er met creativiteit voor zorgen dat voorbijgangers echt tot stilstand komen en even al hun aandacht op je vestigen. Dat vind ik nou gaaf, om zoiets te ontwerpen en monteren. Ik noem dat: stopkracht. Als in: een voorbijganger stopt en kijkt echt. Wat ik extra gaaf vind is het proces van A tot Z doormaken met een klant: van eerste brainstorm, via een uitgewerkt concept naar professionele montage op locatie. En dan uiteraard samen proosten op een tof eindresultaat.”

“Soms gaat het om redelijk eenvoudige, platte gevelborden, maar ook 3D-belettering of zogenaamde freesletters behoren tot de mogelijkheden. Of bestickering: daar kun je ook ontzettend creatief mee aan de slag, met als voordeel dat je van tijd tot tijd iets nieuws kunt aanbrengen. Mijn Marketinghack is dan ook: neem eenmalig de tijd om iets écht goeds en gaafs neer te zetten, en je hebt er jaren plezier van.”

 

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!