Case: styling Gastropaviljoen XV

Door: Peter
In 2018 realiseerden wij de aankleding voor het splinternieuwe Gastropaviljoen XV op Texel. Eigenaar Joost Hoogenbosch gaf ons het vertrouwen om de boodschap aan hun doelgroep over te brengen in de uitingen van het paviljoen. In het voorjaar van 2018 werd het paviljoen kaal opgeleverd en was het inmiddels onze beurt.

Concepting en uitvoering

We hebben het paviljoen rondom gefotografeerd, waarna het tekenen aan de digitale werktafel kon beginnen. Aan de hand van het nieuw ontwikkelde logo konden wij de diverse concepten presenteren. Aan de hand van de digitale drukproeven kreeg onze opdrachtgever een realistisch beeld van het nieuwe gastropaviljoen. 

Alleskunner

Voor Gastropaviljoen XV hebben we het totaalconcept uitgewerkt, de sommel met bijbehorende vlaggenmast en banier vlag, de toiletbordjes, advertenties voor diverse media, website met tafel reserveersysteem, bedrukte servetten en bestekzakjes, wegwijsbordjes, terras stickers, bedrukte bierviltjes, gevelreclame, cadeaubonnen, kassakaartjes, schrijfblokjes en bedrukte zitzakken. Bekijk hieronder het resultaat van de digitale drukproeven en eindresultaat. 

styling-gastropaviljoen.jpgstyling-gastropaviljoen2.jpg
Woonaccessoires, planten en aankleding i.s.m. STEK conceptstore.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!