Hoe en wanneer zijn wij bereikbaar tijdens de feestdagen?

53 Graden Noord wenst iedereen hele fijne feestdagen en veel geluk in het nieuwe jaar! Tijdens de laatste dagen van het jaar zijn wij gewoon geopend, met uitzondering van de feestdagen. In het overzicht hieronder zie je precies wanneer en via welke kanalen we de komende dagen te bereiken zijn.

Terugblik op 2016

Het einde van het jaar is een mooie periode om terug te blikken. Voor ons is 2016 een top jaar geweest met als hoogtepunt de aankoop en verbouwing van ons nieuwe pand en het vijfjarige jubileum van 53 Graden Noord.

Tijdlijn

Vanwege ons jubileum keken wij eerder dit jaar al uitgebreid terug op de afgelopen vijf jaar. Omdat we zoveel leuke dingen hebben meegemaakt, besloten we hiervoor een mooie tijdlijn te maken, waar de hoogtepunten van 53 Graden worden uitgelicht. Deze tijdlijn nog niet gezien of nog eens bekijken?

Bekijk de tijdlijn

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!