Bedrijfsuitje naar Dublin

Door: Maxime
Na verschillende bedrijfsuitjes in het binnen en -buitenland die door Chris en Peter waren verzorgd, was nu de beurt aan Bas om het uitje te plannen en te verzorgen. Deze keer ging het personeelsuitje van 19 t/m 21 april naar Dublin in Ierland. Een goed uitgekozen bestemming en al helemaal super verzorgd door Bas! Een kort verslag van Maxime dit keer.

Eerst kwamen de collega’s van Texel naar Amsterdam. We hebben toen gezamenlijk gebruncht (want het was immers Paasweekend) en zijn daarna richting Schiphol vertrokken. Na een vlucht van 1,5 uur, hebben wij een busje en een auto gehuurd bij de Airport en vertrokken wij richting onze prive hostel in Wexford. Het was wel even wennen… Dat linkse verkeer. 

Bij aankomst hebben we gezamenlijk boodschappen gehaald en zijn we uiteten geweest bij The Hungry Monk in Greystones. We werden hartelijk ontvangen, we hebben heerlijk Iers gegeten en het restaurant had een leuke uitstraling en inrichting. Daarna zijn we naar het strand gelopen voor een kleine wandeling en weer richting de hostel gereden. Tijd voor een spelletjesavond en nachtrust! 

Na een goede en korte nacht, hebben we gezamenlijk ontbeten en zijn we vertrokken naar Wicklow Mountains, waar we genoten van het prachtige uitzicht vanaf de berg. Daarna zijn we in de auto’s gestapt en richting Guinness Storehouse in Dublin, hier hebben we meer geleerd over het proces van bierbrouwen. Tot slot, moesten er natuurlijk ook biertjes worden geproefd en om niet te vergeten, hadden we vanaf de top van de brouwerij een prachtig uitzicht over Dublin. 

De tijd vloog voorbij en we moesten snel door naar de volgende locatie, we hadden namelijk gereserveerd bij Market Bar. Daar hebben we heerlijke tapas gerechten gegeten. Bij de hostel terug aangekomen, was het natuurlijk weer tijd voor spelletjes en plezier. Om 00:00 uur hebben wij de verjaardag van Chris gevierd met gezang, beer-pong en cadeautjes. 

De laatste dag is aangebroken, dat betekent ontbijten, spullen inpakken, opruimen en richting Dublin Airport rijden. Niet te missen, was de tussenstop bij de prachtige Powerscourt Waterval. Daarna hebben wij een voorspoedige reis richting Amsterdam gemaakt.

Een reisje Dublin? Dat raden wij je zeker aan. Iedereen heeft genoten van dit fantastische weekend. 

Chris, Peter en ook Bas, hartelijk dank voor het geweldige weekend. 

Maxime

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

24 augustus 2020
Nooit meer problemen met e-mailen
Niets vervelender dan mailtjes die niet aankomen bij de geadresseerde, of zelf wachten op een belangrijke mail die niet in jouw digitale ...
21 augustus 2020
E-mail instellen of wijzigen in Microsoft Outlook 2016/2019
In deze blog leggen we uit hoe je zelfstandig een mailadres kan toevoegen aan Microsoft Outlook 2016 of 2019. Hou je e-mailadres en ...
21 augustus 2020
Installatie e-mailaccount (POP3/IMAP) op een Android apparaat
Draait de e-mail via de servers van ons, dan kun je gebruik maken van e-mailboxen die door ons aangemaakt worden. Indien je een e-mailadres ...