Alles voor jouw coronacommunicatie

Door: Dieuwertje
Nu maatregelen langzaam wat versoepelen is het zaak hier als ondernemer op een verantwoorde manier mee om te gaan. Bescherm je collega’s, klanten en relaties met producten en communicatie-uitingen passend bij jouw merk of bedrijf.

Wij zijn er voor je met het nodige drukwerk. Van bedrukte beschermingsmiddelen en houd-afstand-drukwerk tot handige thuiswerkproducten. Alles om jouw dagelijks leven en dat van anderen zo veilig en normaal mogelijk door te laten gaan. 

We maken een ontwerp op maat en leveren snel. Het meeste drukwerk is binnen enkele werkdagen geleverd. Sneller? In sommige gevallen kunnen we drukwerk binnen 24 uur leveren. 

Bedrukte veiligheidshesjes

Ook bij topdrukte moeten werknemers in supermarkten, bouwmarkten, tuincentra en andere plekken waar veel mensen komen kunnen rekenen op een veilige werkomgeving. Felgekleurde veiligheidshesjes zijn een effectief hulpmiddel om bezoekers eraan te herinneren om 1,5 meter afstand te houden. Van elkaar én van het aanwezige winkelpersoneel.

  • Leverbaar in 13 kleuren
  • Van maat S tot 5XL
  • Bedrukking in PMS of volledig in kleur

Gemakkelijk online reserveren

Nu reserveren noodzaak wordt in de horeca, hebben wij het ideale systeem voor online (tafel)reserveringen. We houden rekening met de capaciteit van de keuken en/of bedieningsmedewerkers. Upload je plattegrond of tafelindeling en laat jouw gasten een tafeltje reserveren. We stellen het systeem in volgens de RIVM regels, zoals maximum capaciteit en aantal personen per tafel. We integreren het reserveersysteem feilloos in jouw website. 

Displays

Opvallende presentatiesystemen voor (hygiëne)reminders op de winkel- en werkvloer. Welke maatregel je ook wilt communiceren, met deze binnen- en buitendisplays weten iedereen waar hij aan toe is.

Vloerstickers

Het kan voor mensen soms lastig zijn om in te schatten hoeveel 1,5 meter precies is. Met vloerstickers markeer je eenvoudig wat een coronaproof afstand is. Zo hoeven medewerkers en bezoekers niet meer te gissen.

Mondkapjes

Wereldwijd is het op steeds meer plekken verplicht om je neus en mond te bedekken. In deze categorie heb je keuze uit niet één, maar uit twee modellen: standaard en premium. Draag hem met een uniek ontwerp!

Stoepbord

Een stoepbord is ideaal om nog voor het betreden van een winkel te laten weten welke maatregelen gelden. Worden de regels aangepast? Dankzij de flexibele kliklijst is het verwisselen van posters zo geregeld.

Wanddisplays

Om de horeca en de evenementenbranche weer op een veilige manier op te starten, is heldere communicatie essentieel. Met een opvallende display op de ontvangstbalie en tafels wordt het grote publiek snel en duidelijk geïnformeerd over de geldende do’s en don’ts.

Preventieschermen

Deze preventieschermen zijn leverbaar in verschillende materialen zoals aluminium, kunststof of karton. Kies afhankelijk van de ruimte voor een hangende of staande variant. Wij denken graag met je mee over het ontwerp en uitvoering van jouw preventiescherm. 

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

30 november 2023
ChatGPT 4.0 - de (on)mogelijkheden van AI
Zeg, heb jij ook al die buzz over AI (artificial intelligence) opgevangen? Bij 53 Graden Noord zijn we er volop mee bezig. We duiken in deze ...
25 mei 2023
Membrs ledensysteem is live!
Na bijna een jaar onderzoeken en programmeren, hebben wij in Q1 het ledensysteem Membrs opgeleverd. Het ledensysteem voor verenigingen in ...
10 mei 2023
Beachvlag, gevelvlag of wellicht een banier? Zo kies je de ideale vlag voor bij jouw bedrijfspand
Het is geen toeval dat vlaggen al in de middeleeuwen intensief in gebruik waren en dat vandaag de dag nog steeds zijn. Vlaggen trekken de ...