8 kerstpakketten waar je mee uitpakt

Door: Inez
Jong of oud, lang in dienst of nog maar kort, intense samenwerking of niet: je bent je werknemers en relaties dankbaar. Reden genoeg om ze te bedanken met een mooi eindejaarsgeschenk of kerstpakket. Maar wat?

In onze kerstpakkettenwebshop vind je het meest uitgebreide aanbod van originele kerstpakketten in allerlei soorten, maten en voor elk budget. Kies voor een speciaal thema, bepaalde kleur of zoek binnen een prijscategorie. Van chocolade tot feestelijke bubbels of een pakket vol lekkernijen waarmee je de tafel goed kunt vullen. Laat je inspireren!

 

1. Around the World kerstpakket

Dit sfeervolle kerstpakket heeft alles met reizen en street food te maken. De zwarte 4-wheel drive trolley, welke ook nog eens cabin proof is, wordt gevuld met allerlei smakelijke producten waarbij op en in de verpakking een verwijzing naar bekende reisbestemmingen waar street food de normaalste zaak van de wereld is. Zoals Barcelona met patatas fritas en Shanghai met mie. Ervaar de trip around the world bij het uitpakken van dit prachtige geschenk. Een wereldse ervaring!

2. BBQ Barrel kerstpakket

Eén van de bestsellers van dit jaar zal ongetwijfeld dit BBQ pakket gaan worden. Met deze zwarte metalen BBQ Barrel geef je een XXL BBQ als kerstpakket aan jouw relaties of personeel. De barrel is 6-delig, bestaande uit de BBQ ton met losse inzetbak voor de brikketten, hoogteversteller en groot grillrek. Het onderste gedeelte is te gebruiken als aparte bijzettafel. Zelfs de afdekplaat van de tafel is nog als serveerschaal te gebruiken! De smakelijke ingrediënten vormen de basis voor een heerlijk avondje barbecueën. Je hoeft alleen zelf het verse vlees of vis nog toe te voegen. Het grillrek schoonmaken doe je met de bijgevoegde reinigingsborstel. Een bestseller van de bovenste plank!  

3. Bierpong Spel

Een kerstpakket voor iedereen! Bierpong is een mega populair drink/balspel. Bij bierpong moeten de spelers een balletje over tafel gooien, om deze in de bekers van de andere spelers terecht te laten komen. Origineel (in het studenten leven) zijn deze bekers gevuld met bier, maar een ander drankje kan natuurlijk ook prima! Een gezellig spel om tijdens de kerstvakantie of oudejaarsavond te spelen. Wie gaat er winnen?

4. Bierproeverij kerstpakket

Ervaar thuis je eigen bierproeverij met dit geweldige en uitgebreide bierproefpakket! Een stoere houten plank met vier proefglazen vormt de core van dit prachtige cadeau. Een verrassende selectie bieren om te proeven die worden verrijkt door diverse hartige snacks. De totale combinatie staat garant voor een middag proefplezier. Gegarandeerd voor herhaling vatbaar met vrienden en familie! Wij wensen je heel veel proefplezier met het bier en de snacks!

5. Home Made Pasta

Zelfgemaakte pasta blijft ten allen tijde de lekkerste pasta. Dat kan je nu ook zelf! Dankzij deze mooie en gebruiksvriendelijke pastamachine in dit pakket. Dit Italiaanse pakket bevat uiteraard een pak pastameel om meteen van start te gaan. De molen om de pasta aan te drogen is een super handig hulpmiddel. (Anders wordt het ook zo’n zooitje in de keuken met overal pasta slierten). Mama mia, aan de slag dus!

6. Op & Top Bio kerstpakket

Wil je jouw medewerkers een verantwoord kerstpakket cadeau doen dit jaar? Dan is dit (h)eerlijke groene kerstpakket misschien wel het pakket voor jou. Met onder andere echte hand cooked chips en biologische chocolade. Zelfs aan een biologische borrel (biertjes) is gedacht! Zo proost iedereen er verantwoord op los.

7. Botanisch Hip

Met dit hippe botanisch kerstpakket haal je het groen in huis. Je kunt jouw eigen cactussen in de glazen potjes kweken. Met de lekkere snacks kom je de donkere dagen prima door!

8. Mona Lisa

Kunstliefhebbers? Kies dan voor dit artistieke kerstpakket! Ter gelegenheid van de 500-jarige sterfdag van Leonardo da Vinci hebben diverse Outsider Art kunstenaars de Mona Lisa geschilderd zoals zij haar zien. Deze kunstenaars hebben een verstandelijke beperking. Een deel van de opbrengst gaat naar kunst- en cultuurprojecten die voor hen geschikt zijn. Zo kunnen deze kunstenaars zich blijven uiten!

Genoeg keuze dus!

Uiteraard hebben we ook alle classics in huis. Van een alcohol-vrij pakket aangevuld met heerlijke zoutjes tot chocola, bier en champagne. Persoonlijker kan je het bijna niet maken! Kijk hier voor ons uitgebreide Kerstpakketten aanbod, wij hebben het namelijk allemaal.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

30 november 2023
ChatGPT 4.0 - de (on)mogelijkheden van AI
Zeg, heb jij ook al die buzz over AI (artificial intelligence) opgevangen? Bij 53 Graden Noord zijn we er volop mee bezig. We duiken in deze ...
25 mei 2023
Membrs ledensysteem is live!
Na bijna een jaar onderzoeken en programmeren, hebben wij in Q1 het ledensysteem Membrs opgeleverd. Het ledensysteem voor verenigingen in ...
10 mei 2023
Beachvlag, gevelvlag of wellicht een banier? Zo kies je de ideale vlag voor bij jouw bedrijfspand
Het is geen toeval dat vlaggen al in de middeleeuwen intensief in gebruik waren en dat vandaag de dag nog steeds zijn. Vlaggen trekken de ...