53 Graden Noord wenst je hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar!

Door: 53 Graden Noord
Bij 53 Graden Noord hebben we een mooi jaar achter de rug. We hebben veel klanten blij kunnen maken, aan mooie projecten mogen werken en begin deze maand zijn we in Amsterdam ook nog verhuisd naar een nieuw kantoor. Namens het hele team wensen we iedereen het allerbeste toe voor 2018. Dit jaar geen fysieke kaart maar een digitale kerstwens en een donatie aan twee goede doelen.

Donatie in plaats van Kerstkaart

Helaas beseffen we ons dat niet iedereen het goed heeft. Daarom staan we dit jaar ook stil bij mensen die het, om wat voor reden dan ook, wat minder goed hebben. In plaats van een fysieke kerstkaart, maken we daarom een mooi bedrag over naar twee goede doelen.

Goed doel 1: KWF Kankerbestrijding
Kanker is een vreselijke ziekte die heel snel de wereld uit geholpen moet worden. Onlangs kwamen wij in contact met Hendrien Landeweer uit Den Burg, die elk jaar de Alpe d’HuZes loopt. Ook in 2018 loopt ze weer mee. Haar motivatie? “Ik doe het zo lang ik het kan, het is namelijk nog lang genoeg nodig. Stap voor stap helpen we kanker de wereld uit.” 53 Graden Noord sponsort Hendrien voor € 250,- en steunt daarmee KWF Kankerbestrijding. Succes Hendrien! Wat fantastisch dat je dit doet. Help jij haar ook mee aan een mooi bedrag tegen kanker? Doneren kan via deze link.

Goed doel 2: Voedselbank Texel
Daarnaast doen wij een donatie van € 250,- aan de voedselbank op Texel. De voedselbank zet zich in om verspilling van goede voeding te voorkomen en tegelijkertijd mensen die het niet zo breed hebben te voorzien van levensmiddelen en andere producten. Wil jij ook een donatie doen aan de voedselbank? Meer informatie vind je op: www.voedselbanktexel.nl


Irisabella, Chanique, Chantal, Esther, Anneloes, Darnell, Kristian, Guus, Kees, Laurens, Bas, Peter en Chris

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!