53 Graden Noord uitje november 2021

Door: Stephanie
Creatieve plekken, daar worden wij héél blij van! We voelen ons er als een vis in het water, doen inspiratie op en hebben er gewoon een leuke tijd! Het was weer tijd voor een uitje, dus vertrokken we met het hele team naar Amsterdam Noord, waar we werden verwacht in de A’DAM Lookout Toren.

Misschien ken je ‘m wel? Die hoge toren, die prominent schittert aan de skyline van het IJ, met een schommel op het dak. En wat voor schommel. Een paar van onze daredevils durfde hem wel aan en schommelde ruim 100 meter boven Amsterdam. Zonder kleerscheuren en vol adrenaline was het tijd om in een achtbaan door de stad te touren. Wat die VR-brillen van tegenwoordig wel niet kunnen. Bizar! Tijd voor een borrel.

Na de borrel mochten we de brouwerij der brouwerijen bezoeken, Heineken. Na de historie, hilarisch vermaak en een paar (door ons gemaakte) gênante video’s, was het tijd om hét goudgele drankje te eren. Dus na de tour, zijn we even blijven plakken in de Heineken bar.

En hoe kun je een dag in Amsterdam het beste afsluiten? Door een lekkere biefstuk te scoren bij Loetje. Heerlijk! Met zijn allen aan tafel als een Italiaanse familie. Het was weer een feest om bij elkaar te zijn en te proosten op ons mooie werk. Op naar de volgende… 

 

Ontwerp zonder titel.jpg

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!