​53 Graden Noord sponsort Urban Photo Race

Door: Chantal
Een stad ontdekken op een nieuwe manier en tegelijkertijd je creativiteit gebruiken om de beste foto’s binnen verschillende thema’s te maken. Het zal menig fotograaf als muziek in de oren klinken. De Urban Photo Race is een fotowedstrijd die jaarlijks in Amsterdam plaatsvindt en sinds kort ook in Rotterdam en Berlijn wordt georganiseerd. 53 Graden Noord is in 2017 sponsor van dit toffe event!

Bij 53 Graden Noord beseffen we maar al te goed hoe belangrijk goede fotografie is, het speelt immers een essentiële rol in onze designs en uitingen. Daarom steunen we graag een event dat helemaal in het teken van creativiteit en fotografie staat.

Wat sponsort 53 Graden Noord?

Wij sponsoren onder andere posters, drie verschillende formaten flyers en een beachflag met parasolvoet. Zie je binnenkort drukwerk van de Urban Photo Race voorbijkomen? Grote kans dus dat wij het geleverd hebben!

De Urban Photo Race

De Urban Photo Race is een twaalf uur durende digitale fotowedstrijd door Amsterdam, Rotterdam of Berlijn. De deelnemers maken een bijzondere wandeling door de stad waardoor zij nieuwe plekken ontdekken. Onderweg is het hun opdracht om bijzondere en creatieve foto’s te maken binnen zes verschillende thema’s. De deelnemers moeten daarbij verschillende checkpoints passeren, waar ze het nieuwe thema ontdekken.

Aan het eind van de dag maken de deelnemers een selectie van achttien foto’s. Een professionele jury zal de foto’s vervolgens beoordelen en de beste sets (de complete achttien foto’s) en de beste thema’s (set van drie foto’s) bekendmaken.

Wanneer?

  • 13 mei 2017 – Rotterdam
  • 10 juni 2017 – Amsterdam
  • 10 september 2017 – Berlijn

Meer weten of kaartjes kopen voor de Urban Photo Race? Kijk op www.urbanphotorace.com


Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!