53 Graden Noord heeft een nieuw kantoor in Amsterdam

Door: Chantal
Een kantoor dat leeggehaald werd, vloeren en muren die geverfd werden en een kleine sneak peek van een werkplek. Op onze Facebook en Instagram werd het afgelopen week al een beetje duidelijk: we zijn verhuisd in Amsterdam! Sinds maandag wordt er gewerkt vanuit een groot kantoor aan de Donauweg 10, vlakbij station Sloterdijk.

Nadat we vorig jaar op Texel uit ons jasje waren gegroeid, werd ook het kantoor in Amsterdam een beetje te klein. Het pandje Tussen de Bogen hebben we daarom verruild voor een groot kantoor vlakbij station Amsterdam Sloterdijk. Het nieuwe pand is groter dan het oude pand en biedt volop plek voor meer werkplekken en een betere presentatie van onze diensten.

Daarnaast is er wat meer plek en ruimte om te ontspannen, te overleggen en inspiratie op te doen en kan er in de pauze een potje tafeltennis worden gespeeld.

Finishing touch
We zijn natuurlijk al verhuisd, maar het nieuwe kantoor is helaas nog niet helemaal klaar. De komende weken gaan we nog hard aan de slag om de puntjes op de i te zetten en het kantoor nog wat gezelliger aan te kleden. Wanneer we helemaal tevreden zijn, zullen we natuurlijk snel met leuke foto’s in de lucht komen. Houd onze website, Facebookpagina en ons Instagramkanaal in de gaten voor meer nieuws over ons nieuwe kantoor!

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!