26 november: opening & jubileum

Wij bestaan 5 jaar! En dat vieren wij op 26 november tussen 14.00 en 20.00 uur in ons nieuwe pand op Spinbaan 1 in Den Burg. Je bent van harte welkom!

Precies 5 jaar geleden opende 53 Graden Noord haar deuren aan de Bernhardlaan. 5 jaar lang hebben we keihard mogen werken voor onze klanten. Wat hebben we ontzettend veel mooie dingen gemaakt en wat zijn wij trots!

Inmiddels zijn we uit ons jasje gegroeid en zijn we verhuisd naar ons nieuwe, grotere pand aan de Spinbaan 1. Na een paar maanden verbouwen laten we graag ons nieuwe kantoor aan je zien. Wij nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 26 november tussen 14.00 en 20.00 uur onze nieuwe werkplek te komen bekijken en met ons te proosten op de toekomst.

Bekijk alvast onze speciale feestpagina met een fraaie terugblik over afgelopen 5 jaar en kom helemaal in feeststemming!

Graag tot dan!

Peter Koorn en Chris Ellen

Geoffrey, Chantal, Bas, Laurens, Dennis, Guus, Chanique, Anneloes, Stijn en Mike

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!