Onze helden van de toekomst

Door: Peter
Bij 53 Graden Noord hebben wij het gehele jaar door plaats voor stagiairs. Dit biedt studenten de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen en veel kennis op te doen. Aan de andere kant kunnen wij veel leren van stagiairs, die met een andere kijk naar onze manier van werken kijken. En, in de afgelopen 6 jaar zijn al diverse studenten afgestudeerd bij ons en vervolgens in dienst gekomen. Een win-win situatie dus. Ook dit jaar hebben wij weer enkele stagiairs, we stellen ze graag aan je voor.

Onze stagiairs stellen zich graag aan je voor.

Coen Slot - HBO Communication & Multimedia Design

Mijn naam is Coen Slot. Ik ben een echte Texelaar en in mijn vrije tijd ben ik graag aan het veld- en zaalvoetballen. Heerlijk om even mijn gedachten te verzetten en ik ben ook echt liefhebber van het spel. Win win dus. Ook vind ik het heerlijk om soms even helemaal niets te doen, omdat ik vaak veel werk. Maar een gezellig avondje met vrienden vind ik ook vaak gezellig.

Ik ben student aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden waar ik momenteel in de afstudeerfase van mijn studie Communication & Multimedia Design zit. Hier leer ik in de richting van Interaction Designer. Ik doe mijn afstudeerproject bij 53 Graden Noord, waar ik werk aan aan de optimalisatie interactie design van het concept werken op een eiland. Voordat ik bij 53 Graden Noord kwam heb ik vanuit mijn opleiding drie jaar aan diverse complexere web gerelateerde praktijkopdrachten gewerkt voor uiteenlopende bedrijven en opdrachtgevers. Ook heb ik een periode stage gelopen als UI/UX designer bij bij een internetbureau dat gespecialiseerd is in Magento2 en Laravel webshops. Door deze uiteenlopende bedrijven en opdrachten heb ik dan ook veel geleerd en ben ik ook breed georiƫnteerd binnen mijn vakgebied.

Naast mijn afstudeeropdracht werk tussendoor ook nog aan opdrachten voor drukwerk en webdesign. Daarnaast werk ik ook aan mijn concept CS Racepaint, wat gericht is op het ontwerpen van raceauto belettering. Het realiseren doen we hier bij 53 Graden Noord en is een leuke bezigheidstherapie. Het kost echter veel tijd, maar de resultaten die we daarbij neerzetten maken het voor mij meer dan waard. Het leuke ervan is dat ik op designgebied helemaal los kan gaan. Er zijn geen kaders waarbinnen je moet werken en dat is als ontwerpen juist tof om te doen. Daarnaast is het een uitdaging om jezelf steeds te verbeteren en vernieuwing te zoeken.

Nikhil Kumar - HBO ICT

Ik ben Nikhil en ik ben 19 jaar. Ik ben woonachtig in Amsterdam. Op een jonge leeftijd ben ik al begonnen met programmeren en hierdoor had ik de keus snel gemaakt om iets met ICT te doen. Ik doe momenteel HBO-ICT Software Engineering en zit in mijn tweede jaar. Ik werk als Stagiair Webdeveloper bij 53 Graden Noord. Mijn doel is om in de komende jaren mijn HBO diploma te behalen en aan de slag te kunnen bij een leuk en creatief ICT bedrijf. Ik doe nog onderzoek naar de diverse boekingssystemen die op de markt verkrijgbaar zijn en vergelijk die met het boekingssysteem dat 53 Graden Noord aanbiedt. Daarnaast draai ik mee in de dagelijkse gang van zaken, het ontwikkelen van websites voor onze klanten.

Erwin Zwang - MBO applicatieontwikkelaar

Wie ben ik? Erwin Zwang, 21 jaar geboren in Rotterdam.

Waar woon je? Lelystad.

Wat doe je in je vrije tijd? Gamen, series/films kijken en sushi eten.

Wat voor opleiding heb je gedaan? ICT medewerkerbeheer niveau 3 en op dit moment volg ik de opleiding Applicatie Ontwikkelaar niveau 4.

Welke werkzaamheden doe je precies bij 53 Graden Noord?Ik houd mij bezig met het ontwikkelen van de front-end.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

30 november 2023
ChatGPT 4.0 - de (on)mogelijkheden van AI
Zeg, heb jij ook al die buzz over AI (artificial intelligence) opgevangen? Bij 53 Graden Noord zijn we er volop mee bezig. We duiken in deze ...
25 mei 2023
Membrs ledensysteem is live!
Na bijna een jaar onderzoeken en programmeren, hebben wij in Q1 het ledensysteem Membrs opgeleverd. Het ledensysteem voor verenigingen in ...
10 mei 2023
Beachvlag, gevelvlag of wellicht een banier? Zo kies je de ideale vlag voor bij jouw bedrijfspand
Het is geen toeval dat vlaggen al in de middeleeuwen intensief in gebruik waren en dat vandaag de dag nog steeds zijn. Vlaggen trekken de ...